Recanvis d'electrodomèstics a Igualada

Sat Cuadras, la seva botiga de recanvis d'electrodomèstics a Igualada

Disposem de recanvis per tot tipus d'electrodomèstics de petita grandària. Treballem per totes les cases comercials

A Sat Cuadras estem especialitzats reparant aparells elèctrics de l'habitatge. A més a més, oferim un servei professional de venda i instal•lació de recanvis d'electrodomèstics a Igualada, que consisteix a subministrar qualsevol peça o accessori que requereixi el seu aparell. Estem parlant de fulles d'afaitar, aparells dentals, accessoris de planxes, teteres, i un llarg etcètera.

Reparació de petits electrodomèstics

Sens dubte, la nostra principal especialitat és la reparació de petits electrodomèstics. La forma de treballar és molt senzilla, independentment de si el seu aparell està o no en garantia.

  • Quan detecti que el seu aparell té algun problema o directament no funciona, pot portar-ho a les nostres instal•lacions.
  • Si l'aparell es troba en garantia (de dos anys), ho revisem, arreglem i lliurem. En el cas que no fos possible reparar l'avaria, la marca li lliuraria un nou aparell.
  • En els casos als quals el seu aparell ja no estigui en garantia (tingui més de dos anys), li demanarem un dipòsit de 17 euros a l'hora de lliurar l'equip per la seva revisió. Una vegada hàgim detectat el problema, li donem un pressupost i són vostès els que decideixen arreglar-ho o no. En el cas que no val la pena arreglar-ho, pot comprar un aparell nou a les nostres instal•lacions. En aquest cas, li descomptarem els 17 euros que va deixar de dipòsit al principi.
Recanvis de electrodomèstics

 

A Sat Cuadras disposem d'una àmplia varietat de recanvis d'electrodomèstics de totes les marques amb les quals treballem. A més a més, podem sol•licitar les peces d'altres cases comercials si així ens ho sol•licita. Treballem amb una llarga llista de marques i cases fabricants.

En un termini màxim de 8-10 dies tindrà el seu aparell arreglat i funcionant

Per les reparacions de grans electrodomèstics, com forns, campanes extractors, fogons, rentadores, assecadores o neveres, tenim un servei extern. Consulti'ns les condicions a la botiga.

recanvi d'electrodomèstic a Igualada

Història

La nostra trajectòria és molt extensa. Comencem la nostra activitat l'any 1975, sota el nom comercial d'Instal•lacions Cuadras i, després del relleu generacional l'any 2010, vam continuar treballant amb el nom de Sat Cuadras.

 

Cercador

Sat Cuadras

  Carrer Sant Domènech, 9-11,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 54 31