Reparació d'electrodomèstics a Igualada

Sat Cuadras, la seva empresa de reparació d'electrodomèstics a Igualada

Sat Cuadras, empresa especialitzada reparant petits electrodomèstics a Igualada, Barcelona.

Benvinguts a la pàgina web de Sat Cuadras, la seva empresa especialitzada reparant electrodomèstics a Igualada. Des de 1975 ens dediquem, en exclusiva, a l'arranjament de tot tipus d'aparells elèctrics de petita grandària, com a batedores, assecadors de cabell, torradores i planxes, entre altres articles.

Servei per empreses i particulars

Una altra vegada més s'ha tornat a espatllar la seva batedora? Té vostè un establiment i vol oferir als seus clients el millor servei postvenda? A Sat Cuadras donem resposta a totes aquestes preguntes, ja que treballem tant per particulars, com per empreses i botigues dedicades a la venda d'aquest tipus de productes. A tots per igual els brindem una atenció personalitzada i un assessorament tècnic professional, on els expliquem la causa del problema i els informem sobre la conveniència de dur a terme l'arranjament o no.

La nostra trajectòria és molt extensa. Comencem la nostra activitat l'any 1975, sota el nom comercial d'Instal•lacions Cuadras i, després del relleu generacional l'any 2010, vam continuar treballant amb el nom de Sat Cuadras. Per la realització de tots els nostres treballs tenim un equip humà molt professional, especialitzat per les tasques de reparació i subministrament de recanvis de totes les marques.

Treballem amb totes les marques. Consulti'ns

Per oferir un bon servei és fonamental tenir els mitjans més avançats i col•laborar amb gairebé totes les cases comercials, premisses que complim a Sat Cuadras. Volem ser la seva empresa de confiança, el lloc on venir quan necessiti una reparació d'electrodomèstics a Igualada.

 

reparació d'electrodomèstics a Igualada

Història

La nostra trajectòria és molt extensa. Comencem la nostra activitat l'any 1975, sota el nom comercial d'Instal•lacions Cuadras i, després del relleu generacional l'any 2010, vam continuar treballant amb el nom de Sat Cuadras.

 

Cercador

Sat Cuadras

  Carrer Sant Domènech, 9-11,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 54 31